FEEST- / CONFERENTIE- / VERGADERZALEN 


Vanaf 1 oktober 2012 hebben wij onze activiteiten uitgebreid en kunnen wij onze gasten nog beter van dienst zijn door de verregaande samenwerking met een middelgroot conferentie- en (feest)zalencomplex in Parkstad Limburg.

Het complex omvat 3 gescheiden feestzalen, 4 conferentieruimtes en een grote parkeerplaats direct naast het complex. Het zalencomplex ligt op loopafstand van treinstation en bushalte en heeft een totale capaciteit  van 700 personen.

De ideale locatie voor al uw (compleet verzorgde) conferenties, feesten, partijen, vergaderingen, seminars, koffietafels en bruiloften. Het complex is ook uitermate geschikt voor het organiseren van kleinschalige beurzen, dansvoorstellingen, theateruitvoeringen en concerten.

De grote feestzaal met een capaciteit van ruim 500 personen is voorzien van een professioneel podium met  theaterspots, een vaste beamer voor videopresentaties en een professionele geluidsinstallatie.


Uiteraard serveren wij u hier, indien gewenst, een vers kopje koffie of thee met gebak, een eenvoudige of luxe lunch, een eenvoudig of luxe (meer gangen) diner of een van onze koude- en / of warme buffetten.

Een overzicht van ons cateringaanbod vindt u onder de kop
Catering-Partyservice.


Onderstaande foto's geven u een impressie van ons zalen aanbod.

Voor boekingen en / of informatie
klik hier

Feest / vergaderzaal links boven:
Capaciteit 80 - 100 personen
Feestzaal  / bar midden boven:
Capaciteit 80 - 100 personen
grote zaal rechts boven:
Capaciteit  tot 500 personen
Vergader / conferentiezaal links:
Capaciteit 10 - 25 personen
Vergader / conferentiezaal rechts:
Capaciteit 20 - 40 personen


Maak een gratis website met Yola