twenty4onetest

DISCLAIMER

Deze website is met de grootste aandacht en zorgvuldigheid samengesteld. Mochten er in de teksten, het beeldmateriaal en/of berichtgeving toch fouten of vergissingen voorkomen, dan aanvaardt TWENTY4ONE hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

TWENTY4ONE is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

TWENTY4ONE mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door TWENTY4ONE gewenst moment (laten) veranderen of beƫindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. TWENTY4ONE is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beƫindiging.

TWENTY4ONE is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

TWENTY4ONE is niet aansprakelijk voor de beveiliging van vrijwillig aan haar kenbaar gemaakte persoonsgegevens en andere informatie door u. U bent er zich van bewust dat, door vrijwillig de persoonsgegevens en andere informatie aan TWENTY4ONE te verzenden of anderszins kenbaar te maken, deze gegevens door derden kunnen worden opgevangen of gekraakt.

Doorklikken op deze pagina houdt de acceptatie van deze disclaimer in.

If you have any questions about this disclaimer please contact us.

 

Maak een gratis website met Yola