twenty4one

TWENTY4ONE


Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2008, heeft TWENTY4ONE een enorme gedaanteverwisseling ondergaan.

In 2008 is TWENTY4ONE gestart als eenmansbedrijf dat zich richtte op het commercieel adviseren, (her)organiseren en het introduceren van efficiƫntere werkmethodes voor met name Horeca gerelateerde bedrijven.

In de loop van de tijd is TWENTY4ONE haar kennis en ervaring steeds meer zelf in praktijk gaan brengen, waardoor wij medio 2009 een tweetal bedrijfsrestaurants gingen exploiteren bij een grote onderneming in de regio Parkstad Limburg. Zo ontstond
TWENTY4ONE Bedrijfscatering.
De basis van ons succes is ons "true food" catering concept. Wij werken met verse ingrediƫnten, gemaakt door koks, die verstand hebben van "echt" vers koken en dat proeft men!

Begin 2010 zijn wij op verzoek van enkele gasten begonnen met het verzorgen van particuliere catering. Hieruit ontstond
TWENTY4ONE Catering en Partyservice. Ons motto hierbij is "kwalitatief goede catering, tegen concurrerende prijzen".

Door drukke werkzaamheden ten gevolge van onze gestage groei, hebben wij tot begin 2012 onze bedrijfsdoelstelling beperkt tot het consolideren en optimaliseren van onze bestaande activiteiten.

In maart 2012 heeft TWENTY4ONE
Smokehouse BBQ - events in de markt gezet; compleet verzorgde barbecue arrangementen op locatie voor groepen / gezelschappen van 20 - 250 personen.

Sinds september 2014 hebben wij ons assortiment uitgebreid met spit / grillgerechten. Wild zwijn, ree, (speen)varken, kalkoen en haas zijn een greep uit ons spit / grillgerechten assortiment.

FEESTJE? Doe het eens anders ! Wij organiseren uw geheel verzorgde "Viking" party op de door u gewenste locatie, voor gezelschappen van 30 tot 250+ personen.

Maak een gratis website met Yola